Tóbiás 2009. júliusi különleges üzenete a magyarokhoz

Tóbiás 2009. júliusi különleges üzenete a magyarokhoz

 

Telegdi Ildi küldi nektek ezt az üzenetet – magyarul, a magyaroknak. Köszönjük szépen!

Tóbiás 2009. július 13-án átadott különleges üzenete a magyarokhoz

Geoffrey Hoppe tolmácsolásában

LINDA: Üdvözlet Mindenkinek. 2009. július 13. van. Ez egy különleges esemény, egy különleges pillanat. Azért vagyunk itt, hogy egy nagyon különleges üzenetet adjunk át a magyarországi Shaumbráknak. Linda Benyo vagyok, és én segítek Geoffrey Hoppe-nak, aki a mi drága Tóbiásunkat csatornázza szeretettel, szolgálattal és örömmel. Ez ismételten egy kivételes alkalom, mivel tudjuk, hogy Tóbiás napokon belül távozni fog. És ezzel akkor most meg is nyitnám és elkezdeném ezt az ülést.

Arra kérnélek titeket, hogy csatlakozzatok hozzám, egy jó mély lélegzettel! Lélegezzetek be jó mélyen egészen a lelketekbe, a szívetek mélyére, végig az egész testetekbe! Tudatosan lélegezzetek! És miközben lélegeztek, engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek! Lélegezz! Lélegezz jó mélyen! Lélegezz a szívedbe! Érezz! Lélegezz…

TÓBIÁS: És ez így van. Drága magyar Shaumbrák… hm… én vagyok az, Tóbiás a Bíbor Tanácsból. Hamarosan ismételten a Földön leszek emberi alakot öltve, és csatlakozom mindannyiótokhoz a Föld leghatalmasabb változásainak időszakában.

Néhanap oly könnyű belevesznetek a hétköznapi rutin teendőkbe, a körülöttetek folyó aktivitásokba, a bennetek zajló dolgokba, hogy időnként bizony nehéz megkülönböztetnetek, hogy mi a tiétek és mi az, ami rajtatok kívül esik. Nem is értitek, honnan is való mindez az energia, honnan is érkezik ez a rengeteg változás?

Gyakorta az történik, ahogy ezt már korábban is elmondtam, hogy hajlamosak vagytok ezt a sajátotokként kezelni. Hajlamosak vagytok magatokra vállalni a felelősséget mindezekért a változásokért. Egy dolgot kérnék kivétel nélkül mindannyiótoktól, akár Magyarországon éltek, akár a világ bármelyik másik részén! Értsétek meg, hogy ez a sok-sok energia nem a tiétek. Ha módunkban állna és lehetőségünk nyílna arra, hogy megmutassuk nektek azt, hogy mi hogyan mérjük az energiát a fátyol felénk eső oldalán, és megmutathatnánk nektek az erre vonatkozó grafikonokat, táblázatokat vagy az ezekhez hasonlatos dolgokat, elképesztenének titeket az energia mozgások szintjében a Földön jelenleg bekövetkező változások összehasonlítva azokat a két évvel ezelőtti állapottal. Vagy az öt, vagy akár tíz évvel ezelőtti állapotokkal. Különös tekintettel a sok létidővel ezelőtti állapotokra.

Az energia mozgásában egy kvantumugrás zajlott le. Ti pedig pontosan ezt érzitek. Ezért is ébredtek fel oly sokszor az éjszaka kellős közepén ezzel az elképesztő energetikai zajjal körbevéve. Napközben is érzitek. Ezek mind az általatok ismert emberektől származnak, akik jelen vannak az életetekben, továbbá magából a földből, aminek a felszínén éltek. Valamint a Föld egészén élő emberiség tudatából. És jelenleg ez mozgásban van. Minden elképzelhető irányba mozog – és ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ez jó vagy rossz – hanem azt, hogy ez mozgásban van, kavarog, és hogy ez az, amit a testetekben éreztek, ami az elmétekben zajlik, és gyakorta az történik, hogy ti ezt a sajátotoknak tekintitek. Mintha mindez a tiétek lenne, vagy pedig mintha mindezt ti teremtenétek a világ egésze számára. De ez nem így van. Amikor egyedül vagy és lélegzel, amikor elcsendesedsz, amikor visszatérsz a saját középpontodba, akkor a saját természetednél fogva nagyon nyugodt vagy. Ó hát igen, zajlanak benned a változások, mégis nagyon nyugodt és csendes vagy.

Közben érzékeled a mindenfelől közelítő energiákat, majd magadba szívod ezeket, és a sajátodnak könyveled el őket. Egy játszmát játszol, úgy teszel, mintha ezek az energiák a tieid lennének. És ekkor belesüllyedsz ebbe az egész játszmába, hogy : – miért gondolkodsz így, miért érzel így – és elkezded megkérdőjelezni magad. Kétségbe vonod magad. És ami a legjellemzőbb, elkezdesz megpróbálni megalkotni egy új programot a magad számára abból a célból, hogy kiblokkold ezeket az energiákat, hogy úgy tegyél, mintha azok nem is lennének ott, illetve, hogy lecsendesítsd a dolgokat.

De erre semmi szükséged. Semmi szükséged arra, hogy belemenj ebbe az önmagaddal kapcsolatos analízisbe. Mindössze azt kellene megértened, hogy a téged mindenhonnan körbevevő energiák mind nagyon intenzívek. Az emberi szinten és az asztrális birodalmakban is elképesztő méretű aktivitás zajlik.

Tegyél meg magadnak egy szívességet! Ne tekintsd ezeket a magadénak! Határozd el, hogy mi az, amit valóban akarsz! Na, az a tied! És a többi dologgal kapcsolatosan pedig tedd lehetővé magadnak, hogy érezd ezt a mozgást, aktivitást és drámát – majd hagyd, hogy mindez keresztül áramoljon rajtad. Hadd menjen tovább! Ne horgonyozd azt le saját magadban az elmédben vagy a testedben! Ne vállalj érte felelősséget! Figyeld meg, de ne tekintsd azt a sajátodnak! Érezd! De ne próbáld azt foglyul ejteni, megragadni, majd ragaszkodni hozzá!

Kifejezetten a ti földeteken, Magyarországon most óriási energia küzdelem folyik. Ez ott van mindenütt: a levegőben, magában a földben, és az emberekben. Ennek az az oka, hogy Magyarország nagyon hosszú időn át – különösen az elmúlt 300-400 évben – a nagyon kivételes, különleges és varázslatos energiák helyszíne volt. Beszéltünk már erről korábban is. A Merlin energiák eredetileg Magyarországról, és az őt körülölelő területekről származnak, Romániából – és az ezt átfogó területről. A Merlin energia először ott született meg, mert igazi varázs, mágia él abban a földben, a föld felszíne alatt található kristályos szerkezetekben. A levegőben. Ez ott van mindenütt.

Ez a mágikus, varázslatos energia segítette a művészet, a kreativitás, a költészet, az írás és a színház megszületését pontosan azon a földön, ahol jelenleg éltek. Ez az energia, ami ott van magában a földben, a kristályos struktúrákban, Magyarországra vonzotta az embereket a világ minden részéről, mert érezték, hogy ezek az energiák segítenek a saját kreativitásuk megihletésében.

Lényegében rengeteg filozófus származott Magyarországról. Csodálatos szakrális ceremóniákat végeztek ott. Spirituális és vallásos szertartásokat. De az történt, hogy az utóbbi, úgy 75-100 évben, ez az energia elnyomásra, elfojtásra került. Voltak olyanok, akik megpróbálták ezt ellopni, megpróbálták ezt elfojtani, és ezt a rendkívüli kreatív energia áramlást megpróbálták – hadd fogalmazzak így – nem kreatív és időnként baljós dolgokra felhasználni.

Voltak olyanok, akik ezt a ti földetekről származó rendkívül magas, kreatív és mágikus energiát szexuális kizsákmányolásra, hatalmi célokra és irányításra használták. Tudjátok, ha egy szépséges energiát bármikor is szántszándékkal eltorzítanak, elferdítenek vagy elnyomnak, annak nagy része elrejtőzik, fedezékbe vonul, és még mélyebbre temetődik. Ez lezárja az áramlást, mert a valódi mágia vagy varázslat és a valódi kreatív energia – ami lényegében egy és ugyanaz – nem tudja elviselni azt, ha kihasználják vagy ha visszaélnek vele. Magába zárul, és kevésbé lesz elérhető.

Láttátok ezt a saját hazátokban az elmúlt évtizedek során. Láttátok azokat, akik magukhoz akarták ragadni, és el akarták lopni ezt az energiát, majd más emberek ellen használták. A saját hatalmuk érdekében használták. Láttatok kívülállókat, akik megpróbáltak ide bejönni, hogy elfoglalják a földet, és egyben mindazokat a szépséges energiákat is, amit ez a föld tartalmaz.

És az történt, hogy ez a gyönyörűséges, születést hozó, kreatív, spirituális energia bezárult, várva a megfelelő időszakra, a megfelelő emberek csoportjára, valamint a megfelelő tudatosságra, hogy akkor majd ismét visszatérhessen. Hogy újra hozzáférhető legyen. És pontosan ez történik most Romániában. És a ti magyarországi területeteken. És ebben az egész régióban. Ezen az egész területen ennek lehettek szemtanúi.

Az energiák újra elő akarnak jönni. De már másmilyenek lesznek, és nem olyanok, mint 50 évvel ezelőtt. Ezek nagyon magas frekvenciájú energiák lesznek. Nem lesznek elérhetőek az alacsonyabb tudattal bíró emberek számára, ahogy azoknak sem, akik megpróbálnak visszaélni a hatalommal, vagy akik megpróbálnak visszaélni a szexuális energiával. A jelenleg Magyarországon lévő kreatív energiák megfoghatatlannak fognak tűnni sok-sok ember számára, ugyanakkor azok számára, akik megértéssel bírnak a történések felől, akik megértik saját magukat, ez az energia elkezd hozzáférhetővé válni.

Meg kell, hogy értsétek, hogy ezt nem a föld mélyében lévő kristályok teszik, és nem is feltétlenül a levegőben lévő varázslatos energiák. Nem azok teszik ezt meg helyettetek, azok mindössze segítenek inspirálni azokat a változásokat, és azt az új tudatosságot, amit ti teremtetek. Ezek az energiák azért vannak ott, hogy benneteket szolgáljanak. De nem ők fognak titeket spirituálisabbá tenni, nem ők fognak benneteket még jobban a középpontotokba vinni. Hanem a tudatod inspirálásában fognak segíteni. Ezek az energiák most elérhető válnak.

És hogy mit is tehettek ti ez ügyben? Megérthetitek, hogy mi zajlik most, megérthetitek ezeknek az energiáknak a rendkívül kivételes, varázslatos természetét. Megengedheted magadnak, hogy összekapcsolódj velük. Ezt megteheted azáltal, hogy ezt választod, majd pedig magadba lélegzed ezeket az energiákat. Megteheted azáltal, hogy megérted, hogy ezek az energiák, amikről most szó esik, és amik itt, Magyarországon találhatóak – ezek a fantasztikus energiák – most készen állnak arra, hogy téged szolgáljanak.

Hogyan? A saját választásod szerinti módokon. Különösen abban az esetben, ha a választásod valami kreatív, spirituális vagy művészeti dologra, vagy pedig a mágiára, a varázslatra esik most. Egyénileg is, és Shaumbra csoportként is nagyon fontos számotokra, hogy meglegyenek a saját ötleteitek, a saját vágyaitok, a saját látomásaitok és képzeletetek.

Mit szeretnétek tenni? Egy gyógyító központot szeretnétek létrehozni? Ez rendkívül helyénvaló lenne most Magyarországon. Ott vannak az élményfürdőitek, a termál gyógyfürdőitek, és pihenő helyeitek, de én itt most nem ezekről beszélek, hanem valami sokkal magasabb frekvenciás dolgokról. Gyógyközpontokról. Könyvekről, művészetről, tanfolyamokról – bármiről, ami segíti a tudatosság ösztönzését. A technológia is beletartozhat ebbe. Ha technológiai háttérrel rendelkeztek, akkor a földben található energiák ezt is inspirálni fogják. Mindössze lélegezd azt be, értsd meg, hogy ezek az energiák ott vannak, majd pedig kezdj bele a megvalósításba!

Több évtizeden keresztül óriási elnyomás uralkodott ezen a területen, Magyarországon. De azt is meg kell értenetek, hogy bármikor is elnyomnak, féken tartanak egy energiát vagy visszaélnek vele, amikor az készen áll arra, hogy előjöjjön, azt nagyon dinamikusan teszi meg. Roppant erőteljesen. És fokozottan elérhetővé teszi magát, hiszen olyan sokáig be volt zárva, és most készen áll arra, hogy előjöjjön és játékba lépjen.

Tehát én most ezt kérdezem kivétel nélkül mindannyiótoktól Magyarországon! A kérdésem a következő hozzád: -Készen állsz arra, hogy játszani kezdj ezekkel az energiákkal? Készen állsz arra, hogy előlépj, és többé nem fogd vissza magad?

Sokan csodálatos álmodozók vagyok. Ámulatba ejtő álmaitok vannak. Aztán meg visszafogjátok magatokat. Attól féltek, mások vajon majd mit fognak szólni. Attól féltek, hogy talán mégsem fog összejönni. Elkezditek behozni a kétséget: – De honnan lesz erre pénzem? Ki fog nekem segíteni a projektemben? – És magatokban tartjátok inkább. De ez ugyanúgy elnyomott energia. És ez most mind készen áll arra, hogy előjöjjön!

Támogassátok egymást! Bármelyik időszakban, egy ilyen területen élni, ahol ennyire le vannak nyomva az energiák – rendkívül könnyű kritikusnak lenni másokkal szemben, nem bízni egymásban. Elképesztően könnyű ezt az energia játszmát játszani, mikor is le akarjátok nyomni a többieket. Ez egy olyan játszma, amit ez az elnyomott energia okoz.

De magyarországi Shaumbrák, működjetek együtt csoportként! Igen, dolgozzatok egyénileg, de csoportként működjetek együtt! Ne nyomjátok le a többieket, ne analizáljátok agyon a többieket, ne elemezgessétek őket, és ne legyetek kritikusak velük szemben! Hanem tegyétek ezt! Dolgozzatok egymással az elfogadásnak ebben a gyönyörűséges energiájában!

Fogadjátok el a többieket! Lehet, hogy másként néznek ki, mint te, lehet, hogy másféle ötleteik vannak! De dolgozzatok együtt velük! Lépjetek túl a kétségeken, a félelmeken és a kritikákon! Lépjetek túl ezen az elfogadással!

Nézz csak rá a többiekre, akik most itt vannak körülötted! Itt és most nézz körül! Nézz csak rájuk! Olyan sok mindenben egyformák vagytok. Nézz bele a szemükbe! Nekik is sok-sok földi létidejük volt, akárcsak neked. Nekik is ugyanúgy sok életük volt Magyarországon. Nekik is vannak álmaik és vágyaik, akárcsak neked. Ők is szeretnének gyógyító központokat látni! Iskolákat a gyermekeknek. Tanfolyamokat szeretnének tartani más magyar embereknek olyan témákról, mint a szexuális energia, az aspektológia vagy a DreamWalking. Nézz csak rájuk! Hiszen nagyon is hasonlítanak hozzád. Engedd meg, hogy ők is rád nézhessenek!

Ismételten, egy olyan országban, ahol az energiák hosszú időn keresztül elnyomás alatt voltak, az olyan dolgokat hoz fel, mint kétségbe vonni másokat, és félni másoktól. Hogy nem bíztok meg a saját szomszédotokban sem! Ugyanolyan elszigeteltté váltok, mint maga az energia. Nagyon visszahúzódtok. Lépjetek túl ezen a csoportoddal! Legyen ez egy példa az elfogadásra, a támogatásra, a táplálásra!

Legyél tudatában annak, hogy te magad mit gondolsz a hatalomról, a kontrollról, a félelemről, a bizalmatlanságról. Értsd meg, hogy mindenki, aki most jelen van itt, és azok is, akik majd egy későbbi időpontban fogják ezt meghallgatni, nagyon is olyanok, mint te. Ha képesek lennétek csoportként együtt dolgozni, nem pedig széttépni egymást, nem a saját kis szigetedet megteremtve, hanem tényleg csoportként együtt dolgozni egymással, kontroll nélkül, teljes nyitottsággal és elfogadással, akkor rá fogtok jönni, hogy ez stimulálni és ösztönözni fog téged. Rá fogtok jönni, hogy létezik egy szépséges csoport energia, ami ebből fejlődik ki. Sőt, ez az, ami egy nagyon lényeges és drámai változást fog eszközölni Magyarország tudatosságában.

Akkor kezdjétek el ezt most itt! Kezdjétek ezt el ezzel a Shaumbra csoporttal! Dolgozzatok együtt! Annak megértésével, hogy sokkal, de sokkal több a közös bennetek, mint a különbözőség. Sokan közös létidőket osztottatok meg egymással a múltban! Sokan éltetek Izrael térségében Jeshua idejében. Sőt, sokatoknak volt számos inkarnációja Magyarországon.

Ez egyféle vicc a mi oldalunkon. Azt szoktuk mondani: – Aki egyszer magyar volt, az mindig is magyar lesz! – Itt sokkal inkább igaz ez, mint bárhol máshol a Földön. Megfigyelhető ez az óriási vonzalom Magyarország iránt. És valamennyire az ezt körülvevő területekre is. De kifejezetten Magyarország iránt. Ha volt ott egy életed, akkor általában azt választod, hogy visszatérsz oda. És ez már több száz éve így megy. Vannak közöttetek olyanok, akik már öt, hat, hét életet is leéltetek itt, és egymás után újra meg újra ide, Magyarországra jöttetek vissza.

Mert értitek magát a földet, a levegőben lévő energiát. Azokat, akik már éltek itt korábban. Az atlantisziakat, akik erre a területre vándoroltak Atlantisz bukását követően, és hatalmas energiákat hoztak ide magukkal. Ez egy szépséges, idillikus helyet teremtett. És ti itt éltetek. Vissza lettetek ide hívva életről életre. Ezért vagytok most is itt. Értsétek meg, hogy ennek egy nagyon különleges oka van. És most, az országodban lévő energiák – a földé, az embereké – készen állnak egy óriási változásra. Tudjátok, a változás sokszor konfliktussal és drámával jár, aminek az az oka, hogy az emberek nem értik, hogy mi történik. De ti igen!

Ti képesek vagytok megérteni, hogy az országotok készen áll a több száz éves régi energia elengedésére, amiből sok évtized a hatalmi elnyomásról szólt. Tehát amikor ez az energia valóban elkezd előre jönni, azt az oroszlán üvöltésével fogja megtenni. Nagyot fog szólni. Megijeszti majd az embereket. De ti megérthetitek, hogy ez mindössze a régi, elnyomott energiák elengedése.

Milyen csodálatos időszak is ez a számotokra, hogy ezen a földön élhettek! Milyen ragyogó alkalom ez álmaitok valóra válására! Igen magas annak a potenciálja, hogy Magyarország újra a reneszánsz helyévé váljon. De ez alkalommal ez sokkalta inkább egy spirituális reneszánsz lesz. Ami előbb-utóbb hatással lesz a művészetekre, a tudományra, sőt, még az orvoslásra is. Tudjátok, Magyarország egy egészen különleges energia dinamikával bír az orvoslás tekintetében.

Erre most azt kérdezitek: – Ennek mi köze van a kreatív energiához, amiről az előbb beszéltél? – Ó, hát ez a tökéletes kombináció, amikor jelen van a magas, kreatív energia, és ez ötvöződik a gyógyítás szándékával. Igen, ez egy csodálatos hellyé válik akkor az orvosok számára. Még a hagyományos orvosok számára is. A hagyományos kórházak számára egy olyan helyen, ahol nagyon magas az energia. Mert ekkor bárki, aki az alternatív gyógymódok felé fordul, megérti a test működését egy nagyon mély szinten, nem pedig egy réges-régen kifejlesztett módszert követve. És kifejleszt egy új módot a test bezárt, beragadt energiáinak az elengedésére. Erre igen magas a potenciál.

Úgyis fogalmazhatnátok, hogy Magyarország egy spirituális reneszánszon fog keresztül menni, ami lényegében már tizenkét évvel ezelőtt elkezdődött, de az energiák még nagyon rejtettek voltak, és most készen állnak arra, hogy előjöjjenek. Okkal éltek itt. Engedjétek meg magatoknak, hogy a részesei lehessetek ennek a reneszánsznak! Engedjétek meg magatoknak, hogy ti legyetek azok, akik felülemelkedtek ezeken a beragadt energiákon. Azokon az energiákon, amik bizalmatlanságot ébresztenek az emberek között. Engedjétek meg magatoknak, hogy Szabványok és példák legyetek.

A közelgő változásokkal egyetemben – apropó, ezeknek muszáj bekövetkezniük, és ez nem valamiféle prófécia, vagy valami olyasmi, amit az angyali birodalmakból irányítanának – hanem a hosszú ideje beragadt magas energiák témája, és igen, ez ki fog robbanni! És igen, ez meg fogja változtatni a régi rendszereket, sok régi falat le fog dönteni. A tudat falait, a régi hitrendszerek falait. És igen, sokan lesznek olyanok Magyarországon, akik majd ellenállnak ezeknek a változásoknak. De arról van szó, hogy az energia újra mozogni akar. Ragyogni akar, mint azelőtt, sőt, most már egy új és más módon.

Egy nagyon különleges helyen éltek. Egy különleges időszakban. Engedd meg magadnak, hogy ezt tényleg megtestesítsd! Ezzel az energia evolúcióval egyetemben látni fogjátok, ahogy a szexuális energiák is meg fognak változni Magyarországon. Nagyon nehezek és beragadtak voltak az energiák a maszkulin és a feminin között. A maszkulin és a feminin energiák hadilábon álltak egymással. Végeredményben látni fogjátok a Magyarországon élő egyéneken, embereken, hogy a saját maszkulin és feminin energiájuk konfliktusban áll egymással. Ez is meg fog változni. Lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni. De mások, mint ti és a hozzátok hasonlóak, meg fogjátok érteni, hogy ez a maszkulin és a feminin integrációjáról, az összes aspektusotok integrációjáról szól. Érdekes változásoknak lesztek szemtanúi Magyarországon a szexuális energia kapcsán. Néhányuk igencsak kihívásokkal teli vagy csúnya energiának fog tűnni, pedig mindössze arról szól, hogy a maszkulin és a feminin ki akar törni a régi elnyomásból, az egymással szemben álló régi konfliktus dinamikájából.

Még valamit szeretnék mondani. Szeretném, ha mindannyian nagyon idefigyelnétek rám! Ez egy csodálatos alkalom arra, hogy vegyetek egy jó mély lélegzetet!

Magyarországra inkarnálódtatok vissza minimum 2,3,4 élet óta, és vannak, akik még régebben. Újra és újra visszavonzódtatok ide. Szeretném, ha egy dologra emlékeznétek!

Ti nem magyarok vagytok. Nem magyar vagy. Szellem vagy. Szuverén vagy. Csak úgy esett, hogy éppen ott élsz. Úgy esett, hogy ide éreztél vonzódást. De nem vagy ebbe beleragadva. Nem kell megmentened Magyarországot! Nem kell túlzásba esően nacionalistának lenned! Persze, legyél büszke arra, aki vagy, és, hogy melyik országban élsz, de emlékezz – te nem magyar vagy. Szuverén szellem vagy.

(Itt véget ért az üzenet átadása)


(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti: Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762 Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven “Cauldre” adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.


A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A “Shoud” a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem “örömhírhozás.” Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com-on.

Forrás: http://shaumbra-hu.info

Vélemény, hozzászólás?